עוגת גזר ותבלינים - תבליני טעם וריח

עוגת גזר ותבלינים

סוג מתכון: קינוחים
זמן הכנה: 
זמן כולל: שעה
תבנית אינגליש קייק
רמת קושי: קל
מצרכים:
2 ביצים
1/2 כוס (120 גרם) סוכר חום
3 גזרים בגודל בינוני, מגורדים בפומפיה
1/2 כוס אגוזי מלך, קצוצים
4 כפות מים
1/2 כוס (120 מ"ל) שמן צמחי
כוס (140 גרם) קמח מלא
כפית וחצי אבקת אפייה
כפית תערובת תיבול בהרט של תבליני טעם וריח
חופן קטן צימוקים שחורים
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
מחממים תנור לחום של 170 מעלות. בקערה מניחים יחד את הביצים, הסוכר החום, המים והשמן וטורפים בעזרת מטרפה ידנית לתערובת אחידה (2-3 דקות של טריפה נמרצת). מנפים פנימה את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים את הבהרט והמלח ומתחילים לקפל פנימה בעזרת לקקן או מרית (אפשר גם כף עץ). מוסיפים את הגזר המגורר, הצימוקים והאגוזים הקצוצים ומערבבים פנימה עד שהתערובת אחידה. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים במשך 30-40 דקות, או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. נותנים לעוגה להתקרר לחלוטין לפני שפורסים.
תבליני המתכון
עוגת גזר ותבלינים
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות