תפריט נגישות

מילון התבלינים הגדול

מילון התבלינים הגדול

בהרט

בהרט משמש כתבלין עיקרי בבישול עוף, בקר, קובה (על גרסאותיו השונות), חמוצים וטבית (החמין העיראקי).מרכיבים עיקריים בבהרט הם: ציפורן, קינמון, פלפל אנגלי ופלפל שחור. קיימות גרסאות שונות לתערובת, ובחלקן מוסיפים גם תבלינים כמו אגוז מוסקט, הל, כמון ואף כוסברה יבשה.

בהרט זוהי תערובת תבלינים האופיינית למטבח הערבי, הישראלי ולמטבחים מזרח תיכוניים.

משמעות השם בהט בערבית היא תבלינים.


 

מקור הירק
למה משמש?

הבהרט משמש כתבלין עיקרי בבישול עוף, בקר קובה (בכל מיני גרסאות), חמוצים וחמין עיראקי.

סגולות רפואיות
בהרט
בהרט
  • מתכונים עם תבלין זה

  • טיפים לתבלין זה

כל הזכויות שמורות לתבליני טעם וריח בע”מ
תבליני טעם וריח | גיסין 96 א.ת. קריית אריה, ת.ד 3090 פתח תקווה 4922398 | טלפון: 03-9220939 | פקס: 03-9243551