תפריט נגישות

כתבות

תבלין השבוע: גריל עוף

אחת מתערובות התיבול הפופולריות ביותר בארץ - לעוף אבל לא רק. מכילה את התבלינים: שום, פלפל שחור, פפריקה ועוד, במינון הנכון לתיבול עוף בגריל

אחת מתערובות התיבול הפופולריות ביותר בארץ - לעוף אבל לא רק.
מכילה את התבלינים: שום, פלפל שחור, פפריקה ועוד, במינון הנכון לתיבול עוף בגריל
אופן השימוש:
להוסיף מעט שמן (2-3 כפות ) ולמרוח על העוף או על חלקי העוף ולצלות בתנור ב-220 מעלות למשך כשעה
עד שהעוף מקבל גוון אדמדם צלוי.
ניתן להשתמש בתערובת לתיבול מאכלי עוף ובשר נוספים לפי הטעם.
את התערובת ניתן להשיג בשתי וורסיות : עם וללא מונוסודיום גלוטמט
תבלין השבוע: גריל עוף
כל הזכויות שמורות לתבליני טעם וריח בע”מ
תבליני טעם וריח | גיסין 96 א.ת. קריית אריה, ת.ד 3090 פתח תקווה 4922398 | טלפון: 03-9220939 | פקס: 03-9243551