תפריט נגישות

ספר המתכונים של טעם וריח

בורקס גבינה

  • סוג מתכון: גבינות ומאפים
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן כולל: שעה
  • 6 מנות
  • רמת קושי: קל
מצרכים:
  • קופסא גבינה לבנה 5%
  • 1 כפית עשבי תיבול
  • 1 כפית תערובת תיבול לגבינה
  • 1 כף אבקת מרק בצל
אופן ההכנה:
  • חותכים בצק עלים ל 12-14 ריבועים
  • שמים מעט מהתערובת במרכז וסוגרים למשולש.
  • מהדקים את שלוש הפאות
  • מורחים ביצה ומפזרים מעט שומשום וקצח של טעם וריח
  • מכניסים לתור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים עד השחמה.
ניתן לשמור בהקפאה עד 5 ימים
בורקס גבינה
כל הזכויות שמורות לתבליני טעם וריח בע”מ
תבליני טעם וריח | גיסין 96 א.ת. קריית אריה, ת.ד 3090 פתח תקווה 4922398 | טלפון: 03-9220939 | פקס: 03-9243551