תפריט נגישות

ספר המתכונים של טעם וריח

בצק פילאס ממולא בגבינות

  • סוג מתכון: גבינות ומאפים
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן כולל: שעה
  • 12 מנות
  • רמת קושי: בינוני
מצרכים:
  • קופסא קוטג' 5% ומעלה (250 גר')
  • 2 כפיות תערובת עשבי תיבול
  • 2 כפיות תערובת תיבול לגבינה
  • חצי חבילה גבינה מלוחה
  • מעט גבינה צהובה מגורדת
  • 3 פלפלים מוחמצים חתוכים לקוביות
אופן ההכנה:
  • בקערה מערבבים את כל המצרכים הכתובים מעלה.
  • פורסים את בצק הפילאס וחותכים לשני חלקים.
  • בכל אחד מהחלקים שמים מחצית מהתערובת כ-3 ס"מ מהקצה לאורך הבצק ומגלגלים לרולדה,
  • סוגרים את הקצוות ומגלגלים "לבייגלה".
  • מורחים ביצה ומפזרים קצח והשומשום של טעם וריח, מניחים בתבנית שרופדה בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם ל 200 מעלות לכ- 30-40 דק עד שמשחים.
  • המלצה: לתת למאפה לעמוד מעט ולהתקרר לפני החיתוך.
    בצק פילאס ממולא בגבינות
    כל הזכויות שמורות לתבליני טעם וריח בע”מ
    תבליני טעם וריח | גיסין 96 א.ת. קריית אריה, ת.ד 3090 פתח תקווה 4922398 | טלפון: 03-9220939 | פקס: 03-9243551