תפריט נגישות

ספר המתכונים של טעם וריח

פריטטה

  • סוג מתכון: גבינות ומאפים
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • זמן כולל: 40 דקות
  • 4 מנות
  • רמת קושי: בינוני
מצרכים:
  • 1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • קישוא קטן חתוך לקוביות
  • בצל קטן חתוך לקוביות
  • 2-3 פטריות חתוכות
  • 3 ביצים טרופות
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה 10% או  1/2 כוס חלב + 2כפות גבינה לבנה
  • 3 כפות קמח תופח
  • כפית תערובת תיבול לגבינה
  • 3 כפיות תערובת עשבי תיבול
אופן ההכנה:
מערבים בקערה את כל המצרכים
משמנים מחבת גדולה עם שוליים גבוהים ושופכים פנימה את התערובת,
מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית.
כאשר מתחיל להשחים בצדדים הופכים את הפריטטה לכמה דקות נוספות.

ניתן להחליף את תערובת התבלינים בכל תערובת אחרת שאתם אוהבים של טעם וריח
פריטטה
כל הזכויות שמורות לתבליני טעם וריח בע”מ
תבליני טעם וריח | גיסין 96 א.ת. קריית אריה, ת.ד 3090 פתח תקווה 4922398 | טלפון: 03-9220939 | פקס: 03-9243551