תפריט נגישות

ספר המתכונים של טעם וריח

נשנושי פטריות במילויי גבינה

  • סוג מתכון: גבינות
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן כולל: 40 דקות
  • 6 מנות
  • רמת קושי: קל
מצרכים:
  • חבילת פטריות שמפיניון
  • 1/2 חבילת גביע גבינה לבנה (125 גר')
  • 1 כפית תערובת תיבול לגבינה של תבליני טעם וריח
  • פירורי לחם / גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה:
שוטפים את הפטריות ומוציאים להן את הרגל בשלמותה (שומרים ומוסיפים לסלט ירקות).
בכלי נפרד מערבבים את הגבינה עם 1 כפית תערובת התיבול לגבינה.
בעזרת כפית ממלאים בכל פטריה מתערובת הגבינה ומכסים במעט פירורי לחם או גבינה צהובה מגורדת.
מניחים בתבנית שרופדה בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם ל 180 מעלות לכ- 20 דק.

מוציאים ומנשנשים כשעדיין הפטריות חמימות,  בתאבון.....
ניתן להוסיף תבלינים נוספים שאתם אוהבים
נשנושי פטריות במילויי גבינה
כל הזכויות שמורות לתבליני טעם וריח בע”מ
תבליני טעם וריח | גיסין 96 א.ת. קריית אריה, ת.ד 3090 פתח תקווה 4922398 | טלפון: 03-9220939 | פקס: 03-9243551