תפריט נגישות

ספר המתכונים של טעם וריח

רצועות שווארמה צלויות

  • סוג מתכון: עוף
  • זמן הכנה: 10 דק'
  • זמן כולל: 30 דק'
  • 6 מנות
  • רמת קושי: קל
מצרכים:
  • 1 ק"ג שווארמה הודו חתוך לרצועות
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 3-4 כפות תערובת תיבול לשווארמה של תבליני טעם וריח
אופן ההכנה:
שטוף במסננת כ 1 ק"ג שווארמה הודו חתוך לרצועות.
שים בקערה 2-3 כפות שמן זית,  3-4 כפות תערובת תיבול לשווארמה וערבב למרקם אחיד. הוסף פנימה את השווארמה וערבב היטב לספיגת הטעמים.
חמם מחברת פסים על אש גדולה.   כאשר המחבת חמה הנח את רצועות השווארמה,  והפוך בהתאם לצורך עד שמוכן (כ-20 דקות).
הורד מהמחבת והגיש חם לצד סלט ירקות קצוץ וטחינה.
רצועות שווארמה צלויות
כל הזכויות שמורות לתבליני טעם וריח בע”מ
תבליני טעם וריח | גיסין 96 א.ת. קריית אריה, ת.ד 3090 פתח תקווה 4922398 | טלפון: 03-9220939 | פקס: 03-9243551