תפריט נגישות

ספר המתכונים של טעם וריח

ארוחה במרינדה – עוף ותפוחי אדמה

  • סוג מתכון: עוף
  • זמן הכנה: 15 דק'
  • זמן כולל: 90 דק'
  • 4 מנות
  • רמת קושי: קל
מצרכים:
  • 4 כרעיים של עוף (אפשר ללא העור)
  • 6-8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים גס
  • 2 שקיות מרינדה לעוף של תבליני טעם וריח
  • 6 כפות שמן זית
  • כוס מים
אופן ההכנה:
  • מערבבים בקערה 2 שקיות מרינדה לעוף של תבליני טעם וריח ומוסיפים – 6 כפות שמן וכוס מים
  • מערבבים היטב ליצירת מרינדה.
  • טובלים את חלקי העוף היטב במרינדה (מומלץ להשרות ל 10 דק לספיגת טעמים) ומניחים על תבנית שרופדה בנייר אפיה.
  • מעבירים את תפוחי האדמה החתוכים לקערה עם המרינדה שנותרה ומערבבים היטב,
  • מסדרים את תפוחי האדמה בין חלקי העוף על גבי התבנית.
  • את יתרת המרינדה שופכים על גבי חלקי העוף.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לשעה ורבע לערך.
ארוחה במרינדה – עוף ותפוחי אדמה
כל הזכויות שמורות לתבליני טעם וריח בע”מ
תבליני טעם וריח | גיסין 96 א.ת. קריית אריה, ת.ד 3090 פתח תקווה 4922398 | טלפון: 03-9220939 | פקס: 03-9243551