ארוחה במרינדה – עוף ותפוחי אדמה - תבליני טעם וריח

ארוחה במרינדה – עוף ותפוחי אדמה

סוג מתכון: עוף
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: 90 דק'
4 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
8- 6 תפוחי אדמה בינוניים, שטופים, קלופים וחתוכים לרבעים (ניתן לגוון עם בטטות)
4 כרעיים שטופים
שקית מרינדה תבליני טעם וריח
5 כפות שמן
3/4 כוס מים
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
מכניסים לקערה את שקית המרינדה, שמן זית ומים ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. טובלים את חלקי העוף היטב במרינדה וממתינים 10 דקות לספיגת הטעמים. מניחים את חלקי העוף מסעיף 2 על תבנית שרופדה בנייר אפייה. מעבירים את תפוחי האדמה החתוכים לקערה עם המרינדה שנותרה ומערבבים היטב. מסדרים את תפוחי האדמה בין חלקי העוף על גבי התבנית. את יתרת המרינדה שופכים על גבי חלקי העוף. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לכשעה.
ארוחה במרינדה – עוף ותפוחי אדמה
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות