תפריט נגישות

ספר המתכונים של טעם וריח

פילה רוסטביף

  • סוג מתכון: בשר
  • זמן הכנה: 20 דק'
  • זמן כולל: 70 דק'
  • 6 מנות
  • רמת קושי: בינוני
מצרכים:
  • נתח פילה כ 500 גרם
  • 2 כפות תערובת תיבול פילדלפיה של תבליני טעם וריח
  • 3 כפות שמן זית
  • רוזמרין
אופן ההכנה:
חמם מחבת עם מעט שמן זית וסגור את נתח הפילה (כ-500 גרם) מכל צדדיו. 
העבר את הנתח לתבנית 
בקערה קטנה ערבב 2 כפות תערובת פילדלפיה, 3 כפות שמן זית, 
מרח את התערובת על נתח הבשר.  אפשר לפזר מלמעלה מעט עלי רוזמרין.
סגור עם נייר אלומיניום והכנס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות, למשך 30 דק.
הסר את נייר האלומיניום, הורד את חום התנור ל 180 מעלות והשאר את הבשר לצלייה של 20 דקות נוספות.
פילה רוסטביף
כל הזכויות שמורות לתבליני טעם וריח בע”מ
תבליני טעם וריח | גיסין 96 א.ת. קריית אריה, ת.ד 3090 פתח תקווה 4922398 | טלפון: 03-9220939 | פקס: 03-9243551