תפריט נגישות

ספר המתכונים של טעם וריח

פילה סלמון אפוי בתנור

  • סוג מתכון: דגים
  • זמן הכנה: 10 דק'
  • זמן כולל: 45 דק'
  • 6 מנות
  • רמת קושי: קל
מצרכים:
  • כ 800 גר' פילה סלמון שלם או פרוס
  • כ- 2 כפות שמן זית
  • תערובת T-BUL דג של תבליני טעם וריח
אופן ההכנה:
מרח את הדג במעט שמן זית,  פזר מעל את תערובת ה T-Bul דג, כסה בנייר כסף והכנס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.  לאחר כ 20 דק הורד את נייר הכסף ואפה עוד 10-15 דקות נוספות.  
יש לשים לב ולהימנע מבישול יתר כדי שהדג לא יתייבש.
פילה סלמון אפוי בתנור
כל הזכויות שמורות לתבליני טעם וריח בע”מ
תבליני טעם וריח | גיסין 96 א.ת. קריית אריה, ת.ד 3090 פתח תקווה 4922398 | טלפון: 03-9220939 | פקס: 03-9243551