פילה סלמון אפוי בתנור - תבליני טעם וריח

פילה סלמון אפוי בתנור

סוג מתכון: דגים
זמן הכנה: 10 דק'
זמן כולל: 45 דק'
6 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
כ 800 גר' פילה סלמון שלם או פרוס כ- 2 כפות שמן זית
תערובת T-BUL דג של תבליני טעם וריח
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
מורחים את הדג במעט שמן זית,  מפזרים מעל את תערובת ה T-Bul דג, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.  לאחר כ 20 דק' מורידים את נייר הכסף ואופים עוד 10-15 דק' נוספות.
יש לשים לב ולהימנע מבישול יתר כדי שהדג לא יתייבש.
תבליני המתכון
פילה סלמון אפוי בתנור
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות