תפריט נגישות

ספר המתכונים של טעם וריח

חריימה פילה דג ים

  • סוג מתכון: דגים
  • זמן הכנה: 15 דק'
  • זמן כולל: 30 דק'
  • 4 מנות
  • רמת קושי: קל
מצרכים:
  • 6 יחידות פילה דג ים (לדוגמא: פלמידה)
  • פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 1/3 כוס שמן
  • כוס עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 3 כפיות שום גבישי
  • כפית צ'ילי כתוש
  • 2 כפות תערובת תיבול טוסקנה
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה חריפה
אופן ההכנה:
  • בסיר סוטאז' או מחברת עמוקה עם מכסה – שים 1/3 כוס שמן.  
  • לשמן החם הוסף: פלפל אדום חתוך לקוביות, כ-3 כפיות שום גבישי וכפית צ'ילי כתוש.
  • לאחר כ-2 דקות טיגון הוסף פנימה כוס עגבניות מרוסקות והמשך בבישול כ-3 דקות.
  • הוסף 2 כפות רסק עגבניות, ערבב היטב ותבל ב-2 כפות תערובת תיבול טוסקנה, 1/2 כפית פלפל שחור טחון, 2 כפות פפריקה מתוקה ו-1 כפית פפריקה חריפה.   ערבב היטב והמשך לבשל עד רתיחה.   כאשר הרוטב רותח הוסף פנימה כ-6 יחידות פילה דג ים, כסה את הסיר / מחברת ובשל למשך 5-6 דקות.   הורד מהאש, המתן 5-10 דקות, פר מעט כוסברה קצוצה מעל והגש.
חריימה פילה דג ים
כל הזכויות שמורות לתבליני טעם וריח בע”מ
תבליני טעם וריח | גיסין 96 א.ת. קריית אריה, ת.ד 3090 פתח תקווה 4922398 | טלפון: 03-9220939 | פקס: 03-9243551