תפריט נגישות

ספר המתכונים של טעם וריח

פילה דניס עם ירקות מוקפצים

  • סוג מתכון: דגים
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • זמן כולל: 25 דקות
  • 2 מנות
  • רמת קושי: בינוני
מצרכים:
  • 2 יח' פילה דניס (דג אחד)
  • מעט עגבניות מיובשות
  • 2 ראשי ברוקולי
  • 2 חתיכות כרובית
  • מעט שעועית ירוקה
  • 3-4 עגבניות שרי
  • כפית שום כתוש
  • 100 מ"ל יין לבן יבש
  • 1/2 כוס ציר דגים
  • 25 גר' חמאה
  • מעט שמן זית
  • מעט מלח
  • מעט פלפל שחור טחון של טעם וריח
  • תערובת קרנבל דג של תבליני טעם וריח
אופן ההכנה:
הירקות
  • הכנס את הברוקולי, השעועית הירוקה והכרובית למים רתוחים למשך 3 דק'.
  • טגן במחבת את השום הכתוש עם השמן זית והחמאה, הוסף את היין הלבן
  • ובשל כ – 2 דקות נוספות.
  • מוסיפים את כל הירקות ומעט ציר דגים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הדג 
  • חמם מחבת עם מעט שמן זית וחמאה, כאשר נמסה החמאה הנח את הפילה דניס במחבת על הצד של העור, טגן כ-5 דקות ותבל בכמות יפה של קרנבל דג.  הפוך את 2 חתיכות הדג, הוסף מעט ציר דגים וטגן 2 דקות נוספות.
הגשה 
  • העבר את הירקות הצרובים לצלחת הגשה והנח את חתיכות הדג מעל.

פילה דניס עם ירקות מוקפצים
כל הזכויות שמורות לתבליני טעם וריח בע”מ
תבליני טעם וריח | גיסין 96 א.ת. קריית אריה, ת.ד 3090 פתח תקווה 4922398 | טלפון: 03-9220939 | פקס: 03-9243551