שקשוקה על בסיס עגבניות - תבליני טעם וריח

שקשוקה על בסיס עגבניות

סוג מתכון: תוספות
זמן הכנה: 10 דק'
זמן כולל: 40 דק'
4-5 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
5 ביצים
בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
פלפל צהוב קצוץ
פלפל אדום קצוץ
6-7 עגבניות בינונית חתוכות לקוביות
תערובת תיבול טוסקנה של תבליני טעם וריח
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
מחממים מחבת עם 2-3 כפות שמן זית, כאשר מתחמם מוסיפים פנימה את הבצל הקצוץ ומערבבים מידי פעם. כאשר הבצל מזהיב מוסיפים פנימה – שום קצוץ ופלפלים. מטגנים כ 10 דקות עד להתרככות הפלפלים ומערבבים מידי פעם. מוסיפים פנימה את העגבניות החתוכות, מטבלים בתערובת תיבול טוסקנה. קוצצים בצל ומטגנים במחבת עמוקה, כשמתחיל להזהיב מוסיפים 2 שיני שום קצוצות ופלפל צהוב קצוץ גס (אפשר להוסיף פלפל בצבעים נוספים וירקות נוספים כגון פטריות / חתיכות חצילים). מבשלים כ-8 דקות עד שהירקות מתרככים ואז מוסיפים 6-7 עגבניות בינוניות, בשלות חתוכות. מבשלים על אש קטנה כ 5 דקות עד להתרככות העגבניות. מוסיפים פנימה 5 ביצים, מכסים ומבשלים כ 10 דקות על אש בינונית עד שמוכן.
בהגשה ניתן לפזר קוביות גבינה מלוחה מעל השקשוקה החמה.
תבליני המתכון
שקשוקה על בסיס עגבניות
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות