תפריט נגישות

ספר המתכונים של טעם וריח

שקשוקה על בסיס עגבניות

  • סוג מתכון: תוספות
  • זמן הכנה: 10 דק'
  • זמן כולל: 40 דק'
  • 4-5 מנות
  • רמת קושי: קל
מצרכים:
  • בצל קצוץ דק
  • 2 שיני שום קצוצות
  • פלפל צהוב קצוץ
  • פלפל אדום קצוץ
  • 6-7 עגבניות בינונית חתוכות לקוביות
  • 2 כפות תערובת תיבול לשקשוקה של תבליני טעם וריח
אופן ההכנה:
חמם מחברת עם 2-3 כפות שמן זית, כאשר מתחמם הוסף פנימה את הבצל הקצוץ וערבב מידי פעם. כאשר הבצל מזהיב הוסף פנימה – שום קצוץ ופלפלים.   טגן כ 10 דקות עד להתרככות הפלפלים וערבב מידי פעם. הוסף פנימה את העגבניות החתוכות, טבל ב 2 כפות של תערובת תיבול לשקשוקה  קצוץ בצל וטגן במחבת עמוקה, כשמתחיל להזהיב הוסף 2 שיני שום קצוצות ופלפל צהוב קצוץ גס (אפשר להוסיף פלפל בצבעים נוספים וירקות נוספים כגון פטריות / חתיכות חצילים).  בשל כ-8 דקות עד שהירקות מתרככים ואז הוסף 6-7 עגבניות בינוניות, בשלות חתוכות. הוסף 2 כפות תערובת תיבול לשקשוקה וערבב היטב.  בשל על אש קטנה כ 5 דקות עד להתרככות העגבניות.
הוסף פנימה 5 ביצים, כסה ובשל כ 10 דקות על אש בינונית עד שמוכן.
בהגשה ניתן לפזר קוביות גבינה מלוחה מעל השקשוקה החמה.
שקשוקה על בסיס עגבניות
כל הזכויות שמורות לתבליני טעם וריח בע”מ
תבליני טעם וריח | גיסין 96 א.ת. קריית אריה, ת.ד 3090 פתח תקווה 4922398 | טלפון: 03-9220939 | פקס: 03-9243551