פסטה ברוטב עגבניות - תבליני טעם וריח

פסטה ברוטב עגבניות

סוג מתכון: תוספות
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: כחצי שעה
4 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
1 חבילת פסטה
1 קופסא רסק עגבניות
1 קופסא עגבניות מרוסקות (800 גרם)
1 כף תערובת עשבי תיבול איטלקי של תבליני טעם וריח
מלח
פלפל שחור טחון של תבליני טעם וריח
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
את הפסטה מבשלים בהתאם להוראות היצרן.
מערבבים את רסק העגבניות עם העגבניות המרוסקות, מוסיפים מעט מים תוך כדי הבישול לפי הצורך.
כאשר מתחיל לרתוח מוסיפים את תערובת עשבי התיבול, פלפל ומלח.
מביאים לרתיחה קלה ומוסיפים פנימה את הפסטה, מערבבים היטב ומורידים מהאש.
מומלץ להגיש עם פרמז'ן מגורד מעל
תבליני המתכון
פסטה ברוטב עגבניות
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות