מדריכים וטיפים - תבליני טעם וריח
מדריכים וטיפים
אייקון טיפים

ניתן לשמור תבלינים במקרר או במקפיא בתנאי שהמוצרים נמצאים במיכל אטום לחלוטין על מנת שלא תיכנס לחות.

אייקון טיפים

יש לאחסן תבלינים בארון סגור ללא חשיפה לחום ואור השמש.

אייקון טיפים

לתבלין איכותי תהיה ארומה דומיננטית .בעת פתיחת האריזה תריחו ריח חזק ואופייני .תבליני בעלי ארומה דומננטית במיוחד: קינמון, מוסקט ציפורן והל.

אייקון טיפים

תבלין איכותי הנטחן כהלכה במכונות משוכללות צריך להיות אחיד בטחנתו.

אייקון טיפים

מומלץ לרכוש תבלינים באריזה אטומה, במיכל או בשקית , השומרים על הארומה ועל החומרים הפעילים ומונעים חדירת לחות ומזיקים אחרים הפוגמים באיכות התבלין .

אייקון טיפים
תבלין איכותי מזוהה לפי הטעם והריח האופייניים לו. למשל פלפל שחור טחון צריך להיות בגוון מעט אפור ולא שחור כהה . פפריקה מתוקה אסור שתהיה שמנונית, אם כן, הוסיפו לה שמן כדי לשפר את ציבעה. במידה והפפריקה שמנונית זו כבר לא פפריקה מתוקה כי אם פפריקה מרוקאית בשמן.
אייקון טיפים

ודא כי אתה רוכש את התבלינים מחברה ותיקה ובעלת מוניטין.

אייקון טיפים

יש להרחיק את התבלינים ממוצרים המושכים חרקים כגון: פרורי לחם, קמח, קטניות ועוד.

אייקון טיפים

פפריקה מתוקה טהורה – יש בה טיפת מרירות וצבעה אדמדם.

אייקון טיפים

קראו את האותיות הקטנות מומלץ תמיד לבדוק את התוויות המתארת את התבלין ולוודא שרשום שהתבלין מכיל תבלין בלבד ואינו מכיל עמילן ,וכימיקלים .

אייקון טיפים

חיי מדף –
תבלינים טחונים - 1-3 שנים.
תבלינים שלמים- 2-3 שנים.
תערובות תיבול- 1.5 שנים.
עשבי תיבול 1.5-3 שנים.

אייקון טיפים

מס' כללים לשמירת חיי מדף של תבלינים
1. הרחק את התבלין ממקורות חום ,לחות ואור השמש.
2. הקפד לסגור את מיכל התבלין בצורה הרמטית.
3. בקניית שקית תבלין לאחר הפתיחה יש להעביר למיכל אטום.
4. בתיבול תבשילים חמים- אין לתבל את התבשיל ישירות ממיכל התיבול אלא להעזר בכפית,

אייקון טיפים

ניתן לשמור תבלינים במקרר או במקפיא בתנאי שהמוצרים נמצאים במיכל אטום לחלוטין על מנת שלא תיכנס לחות.

אייקון טיפים

ודא כי אתה רוכש את התבלינים מחברה ותיקה ובעלת מוניטין.

אייקון טיפים

יש לאחסן תבלינים בארון סגור ללא חשיפה לחום ואור השמש.

אייקון טיפים

יש להרחיק את התבלינים ממוצרים המושכים חרקים כגון: פרורי לחם, קמח, קטניות ועוד.

אייקון טיפים

לתבלין איכותי תהיה ארומה דומיננטית .בעת פתיחת האריזה תריחו ריח חזק ואופייני .תבליני בעלי ארומה דומננטית במיוחד: קינמון, מוסקט ציפורן והל.

אייקון טיפים

פפריקה מתוקה טהורה – יש בה טיפת מרירות וצבעה אדמדם.

אייקון טיפים

תבלין איכותי הנטחן כהלכה במכונות משוכללות צריך להיות אחיד בטחנתו.

אייקון טיפים

קראו את האותיות הקטנות מומלץ תמיד לבדוק את התוויות המתארת את התבלין ולוודא שרשום שהתבלין מכיל תבלין בלבד ואינו מכיל עמילן ,וכימיקלים .

אייקון טיפים

מומלץ לרכוש תבלינים באריזה אטומה, במיכל או בשקית , השומרים על הארומה ועל החומרים הפעילים ומונעים חדירת לחות ומזיקים אחרים הפוגמים באיכות התבלין .

אייקון טיפים

חיי מדף –
תבלינים טחונים - 1-3 שנים.
תבלינים שלמים- 2-3 שנים.
תערובות תיבול- 1.5 שנים.
עשבי תיבול 1.5-3 שנים.

אייקון טיפים
תבלין איכותי מזוהה לפי הטעם והריח האופייניים לו. למשל פלפל שחור טחון צריך להיות בגוון מעט אפור ולא שחור כהה . פפריקה מתוקה אסור שתהיה שמנונית, אם כן, הוסיפו לה שמן כדי לשפר את ציבעה. במידה והפפריקה שמנונית זו כבר לא פפריקה מתוקה כי אם פפריקה מרוקאית בשמן.
אייקון טיפים

מס' כללים לשמירת חיי מדף של תבלינים
1. הרחק את התבלין ממקורות חום ,לחות ואור השמש.
2. הקפד לסגור את מיכל התבלין בצורה הרמטית.
3. בקניית שקית תבלין לאחר הפתיחה יש להעביר למיכל אטום.
4. בתיבול תבשילים חמים- אין לתבל את התבשיל ישירות ממיכל התיבול אלא להעזר בכפית,

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות