בצק פילאס ממולא בגבינות

סוג מתכון: גבינות ומאפים
זמן הכנה: 20 דקות
זמן כולל: שעה
12 מנות
רמת קושי: בינוני
מצרכים:
קופסא קוטג' 5% ומעלה (250 גר') 2 כפיות תערובת עשבי תיבול
2 כפיות תערובת תיבול לגבינה
חצי חבילה גבינה מלוחה
מעט גבינה צהובה מגורדת
3 פלפלים מוחמצים חתוכים לקוביות
אופן הכנה:
בקערה מערבבים את כל המצרכים הכתובים מעלה. פורסים את בצק הפילאס וחותכים לשני חלקים. בכל אחד מהחלקים שמים מחצית מהתערובת כ-3 ס"מ מהקצה לאורך הבצק ומגלגלים לרולדה, סוגרים את הקצוות ומגלגלים "לבייגלה". מורחים ביצה ומפזרים קצח והשומשום של טעם וריח, מניחים בתבנית שרופדה בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם ל 200 מעלות לכ- 30-40 דק עד שמשחים.
המלצה: לתת למאפה לעמוד מעט ולהתקרר לפני החיתוך.
בצק פילאס ממולא בגבינות
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות