אופן הכנה:
בסיר סוטאז' או מחברת עמוקה עם מכסה – שים 1/3 כוס שמן.
לשמן החם הוסף: פלפל אדום חתוך לקוביות, כ-3 כפיות שום גבישי וכפית צ'ילי כתוש.
לאחר כ-2 דקות טיגון הוסף פנימה כוס עגבניות מרוסקות והמשך בבישול כ-3 דקות.
הוסף 2 כפות רסק עגבניות, ערבב היטב ותבל ב-2 כפות תערובת תיבול טוסקנה, 1/2 כפית פלפל שחור טחון, 2 כפות פפריקה מתוקה ו-1 כפית פפריקה חריפה. ערבב היטב והמשך לבשל עד רתיחה. כאשר הרוטב רותח הוסף פנימה כ-6 יחידות פילה דג ים, כסה את הסיר / מחברת ובשל למשך 5-6 דקות. הורד מהאש, המתן 5-10 דקות, פר מעט כוסברה קצוצה מעל והגש.