ספר המתכונים של טעם וריח

חריימה פילה דג ים

סוג מתכון: דגים
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: 30 דק'
4 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
6 יחידות פילה דג ים (לדוגמא: פלמידה) פלפל אדום חתוך לקוביות
1/3 כוס שמן
כוס עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
3 כפיות שום גבישי
כפית צ'ילי כתוש
2 כפות תערובת תיבול טוסקנה
1/2 כפית פלפל שחור טחון
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
בסיר סוטאז' או מחברת עמוקה עם מכסה – שים 1/3 כוס שמן. לשמן החם הוסף: פלפל אדום חתוך לקוביות, כ-3 כפיות שום גבישי וכפית צ'ילי כתוש. לאחר כ-2 דקות טיגון הוסף פנימה כוס עגבניות מרוסקות והמשך בבישול כ-3 דקות. הוסף 2 כפות רסק עגבניות, ערבב היטב ותבל ב-2 כפות תערובת תיבול טוסקנה, 1/2 כפית פלפל שחור טחון, 2 כפות פפריקה מתוקה ו-1 כפית פפריקה חריפה.   ערבב היטב והמשך לבשל עד רתיחה.   כאשר הרוטב רותח הוסף פנימה כ-6 יחידות פילה דג ים, כסה את הסיר / מחברת ובשל למשך 5-6 דקות.   הורד מהאש, המתן 5-10 דקות, פר מעט כוסברה קצוצה מעל והגש.

מה קורה כשתערובת לפרגיות ותערובת לצ'יפס של תבליני טעם וריח נפגשות? חגיגה של טעמים!יום העצמאות הולך להיות פשוט טעים, כמה פשוט? ככה פשוט >>

פורסם על ידי ‏תבליני טעם וריח | תבלינים | עשבי תיבול‏ ב- יום שישי, 6 במאי 2016
חריימה פילה דג ים
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות