נשנושי פטריות במילויי גבינה

סוג מתכון: גבינות ומאפים
זמן הכנה: 20 דקות
זמן כולל: 40 דקות
6 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
חבילת פטריות שמפיניון 1/2 חבילת גביע גבינה לבנה (125 גר')
1 כפית תערובת תיבול לגבינה של תבליני טעם וריח
פירורי לחם / גבינה צהובה מגורדת
אופן הכנה:
שוטפים את הפטריות ומוציאים להן את הרגל בשלמותה (שומרים ומוסיפים לסלט ירקות). בכלי נפרד מערבבים את הגבינה עם 1 כפית תערובת התיבול לגבינה. בעזרת כפית ממלאים בכל פטריה מתערובת הגבינה ומכסים במעט פירורי לחם או גבינה צהובה מגורדת. מניחים בתבנית שרופדה בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם ל 180 מעלות לכ- 20 דק. מוציאים ומנשנשים כשעדיין הפטריות חמימות,  בתאבון.....
ניתן להוסיף תבלינים נוספים שאתם אוהבים
נשנושי פטריות במילויי גבינה
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות