פרחי טורטיות ממולאות בגבינות וירקות

סוג מתכון: גבינות ומאפים
זמן הכנה: 20 דקות
זמן כולל: שעה
10-12 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
4 טורטיות (מתאים ל 10-12 יחידות) 4 ביצים טרופות
שמנת מתוקה 10%
3-4 כפות בערובת תיבול לגבינה
גבינה בולגרית חתוכה לקוביות 
קשקבל מגורדת
גבינה צהובה מגורדת
תפרחת ברוקולי, פטריות, פלפל, קישוא – חתוכים לקוביות קטנות
אופן הכנה:
בעזרת קערית עגולה קרצנו מכל טורטייה 3 עיגולים שימו קלות תבנית שקעים (מברזל ולא סיליקון) כל עיגול סידרנו בתוך שקע ועליו הנחנו – מעט מכל ירק שקצצנו,  מעט בולגרית, קשקבל וגבינה צהובה. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים הטרופות עם השמנת המתוקה ומוסיפים את תערובת התיבול לגבינה. בעזרת מצקת קטנה לשפוך לכל שקע מהתערובת שיצרנו. לחמם תנור ל 180 מעלות ולהכניס את תבנית השקעים לכ-  20-30 דק' עד הזהבה. כשמוכן להוציא מהתנור, לחכות מספר דקות שמעט יתקרר ולהוציא את הפרחים מהשקעים ובתאבון.....
אפשר להוסיף תערובת תבלינים איטלקית שתוסיף לטורטיות ניחוח וטעם
פרחי טורטיות ממולאות בגבינות וירקות
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות