אופן הכנה:
ייבוש העוף-
מייבשים את פילטי העוף היטב עם נייר סופג.
קערת פנקו-
מניחים פירורי פנקו בקערה
קערת קמח-
מערבבים:
מעט קמח
1.5 כפות קורנפלור
כף פפריקה מתוקה של תבליני טעם וריח
כף גריל עוף של תבליני טעם וריח
½ כף אבקת שום של תבליני טעם וריח
מלח
תערובת הביצים-
טורפים 2 ביצים ומוסיפים:
כף פפריקה מתוקה של תבליני טעם וריח
כף גריל עוף של תבליני טעם וריח
½ כף אבקת שום של תבליני טעם וריחמלח
ציפוי-
תובלים כל נתח בפירורי פנקו, קמח עם תבלינים ותערובת הביצים
טיגון-
מטגנים במחבת בשמן עמוק עד שהעוף זהוב ופריך מכל צד. (מתכון של רוני לזרוביץ)