פסטה ברוטב עגבניות

סוג מתכון: תוספות
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: כחצי שעה
4 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
1 חבילה פסטה

1 קופסא רסק עגבניות

1 קופסא עגבניות מרוסקות (800גר)

2-3 כפות של תערובת תיבול לפסטה

1 כף תערובת עשבי תיבול איטלקי

להוסיף מלח ופלפל בהתאם לטעם.
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
את הפסטה מבשלים בהתאם להוראות היצרן
מערבבים את רסק העגבניות עם העגבניות המרוסקות, להוסיף מעט מים תוך הבישול לפי הצורך
כאשר מתחיל לרתוח להוסיף טת תערובות התיבול, פללפל ומלח
להביא לרתיחה קלה ולהוסיף פנימה את הפסטה, לערבב היטב ולהוריד מהאש.
תבליני המתכון
פסטה ברוטב עגבניות
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות