תירס על האש - תבליני טעם וריח

תירס על האש

סוג מתכון: תוספות
זמן הכנה: 10
זמן כולל: 20
5
רמת קושי: קל
מצרכים:
5 קלחי תירס טריים קלופים
מים עד גובה כיסוי התירס בסיר
מלח
להגשה-
חמאה מומסת
צ'ילי גרוס חריף של תבליני טעם וריח
רוזמרין של תבליני טעם וריח
אופן הכנה:
יוצקים מים לסיר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מוסיפים מלח לפי טעם. מוסיפים לסיר קלחי תירס קלופים. מבשלים 7 דקות או עד שהתירס מתרכך. מסננים את התירס מהנוזלים. ממיסים בקערה במיקרוגל חמאה וכשהיא מומסת מוסיפים אליה צ'ילי גרוס חריף של תבליני טעם וריח ורוזמרין של תבליני טעם וריח ומערבבים היטב. בעזרת מברשת סיליקון מורחים את התערובת על הקלחים. מטגנים על מחבת פסים על אש גבוהה או מנגל עד להשחמה.
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות