מילון התבלינים של טעם וריח

בהרט

בהרט משמש כתבלין עיקרי בבישול עוף, בקר, קובה (על גרסאותיו השונות), חמוצים וטבית (החמין העיראקי).מרכיבים עיקריים בבהרט הם: ציפורן, קינמון, פלפל אנגלי ופלפל שחור. קיימות גרסאות שונות לתערובת, ובחלקן מוסיפים גם תבלינים כמו אגוז מוסקט, הל, כמון ואף כוסברה יבשה.
בהרט זוהי תערובת תבלינים האופיינית למטבח הערבי, הישראלי ולמטבחים מזרח תיכוניים.
משמעות השם בהט בערבית היא תבלינים.

שימושים

תערובת תבלינים בעלת ארומה חזקה המשמשת לתיבול במטבח הצפון אפריקאי

למה משמש

הבהרט משמש כתבלין עיקרי בבישול עוף, בקר קובה (בכל מיני גרסאות), חמוצים וחמין עיראקי.

בהרט
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות