תערובות תבלינים תימנית מסורתיות, המשמשות האחת לתיבול מרק והשנייה לתיבול קפה
חוואיג' למרק , משמש בעיקר למרק תערובת טיפוסית מכילה: כורכום טחון, כוסברה יבשה וטחונה, הל טחון, כמון טחון ופלפל שחור טחון.
חוויאג למרק מכיל: כורכום טחון, כוסברה יבשה וטחונה, הל טחון, כמון טחון ופלפל שחור טחון.
חוויאג' לקפה: הל טחון, קינמון טחון, ציפורן טחונה, זנגביל טחון, מוסקט טחון.
תערובת תבלינים תימנית מסורתית המשמשת לתיבול מרק. משמש בעיקר למרק תערובת טיפוסית מכילה: כורכום טחון, כוסברה יבשה וטחונה, הל טחון, כמון טחון ופלפל שחור טחון.