מילון התבלינים של טעם וריח

צ'ילי גרוס חריף אש

פלפל צ'ילי כולל בתוכו מספר מינים של פלפלת. הכינוי צ'ילי מתייחס לזנים החריפים. הפלפלת נשתלת בחודשים מרץ-אפריל ונקטפת לאחר כ 4 חודשים בסביבות ספטמבר-אוקטובר. את הפלפלת יש לייבש כשבועיים בשמש. כאשר הפלפלת יבשה לחלוטין היא נשברת כאשר נוגעים בה. רק לאחר ייבוש הפלפלת ניתן להוריד את העוקץ (החלק הירוק) בלי לפגוע בפלפלת.

מרכיבים

פלפל צ׳ילי חריף, שמן צ'ילי

שימושים

לקבלת חריפות אקסטרה למאכלים חריפים, ירקות כבושים, פיצות.

צ'ילי גרוס חריף אש
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות