מילון התבלינים של טעם וריח

קינמון מקלות

סוג עץ ירוק-עד ממשפחת העראים, הגדל בסרי לנקה, באינדונזיה, בהרי האנדים, בברזיל ובמצרים. קליפתו הפנימית של אחד ממיניו של הקינמון משמשת כתבלין, הן בצורתה הטבעית (מקלות קינמון) והן בצורת אבקה טחונה.

מרכיבים

מקלות קינמון שנבחרו בקפידה .

שימושים

מצויין עם פירות יבשים, יין חם, פונץ, שוקו, קפה, תה חם וליפתנים.

למה משמש

מצויין עם פירות יבשים, יין חם, פונץ, שוקו, קפה, תה חם וליפתנים.

סגולות רפואיות

מחקרים הראו כי צריכת 1/2 כפית של קינמון ליום מורידה בכ- 20% את רמת הסוכר והכולסטרול בדם אצל חולי סכרת מסוג II, מונע בחילות, מונע הצטברות גזים במערכת העיכול, מוריד שלשולים, ושימוש אצל ילד��ם, מגביר שיעול וגורם להוצאת ליחה אצל בני 70-80 , פעיל כנגד חוסר תיאבון.

קינמון מקלות
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות