תערובת תיבול למרינדת עוף: פפריקה, שום ועגבניות

מרכיבים

תבלינים ושמני תבלין (מתוכם פפריקה 16.5%, שום 14%), סוכר, מלח, אבקת ירקות מיובשים (מתוכם עגבניות 4%), חומר טעם וריח טבעי, חומר מונע התגיישות (E551), מייצב צמחי (קסנטאן גאם), שמן צמחי.

שימושים

המרינדה של טעם וריח הינה תערובת המכילה תבלינים ושמני תבלינים טבעיים. המרינדה מיועדת להכנה מהירה של חזה עוף, שניצל, פרגיות, וכן לצליית עוף בתנור ובישול ארוך.

תערובת תיבול למרינדת עוף: פפריקה, שום ועגבניות
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות