אופן הכנה:
מערבבים בקערה 2 שקיות מרינדה לעוף של תבליני טעם וריח ומוסיפים – 6 כפות שמן וכוס מים
מערבבים היטב ליצירת מרינדה.
טובלים את חלקי העוף היטב במרינדה (מומלץ להשרות ל 10 דק לספיגת טעמים) ומניחים על תבנית שרופדה בנייר אפיה.
מעבירים את תפוחי האדמה החתוכים לקערה עם המרינדה שנותרה ומערבבים היטב,
מסדרים את תפוחי האדמה בין חלקי העוף על גבי התבנית.
את יתרת המרינדה שופכים על גבי חלקי העוף.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לשעה ורבע לערך.