ארוחה במרינדה – עוף ותפוחי אדמה

סוג מתכון: עוף
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: 90 דק'
4 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
4 כרעיים של עוף (אפשר ללא העור) 6-8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים גס
2 שקיות מרינדה לעוף של תבליני טעם וריח
6 כפות שמן זית
כוס מים
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
מערבבים בקערה 2 שקיות מרינדה לעוף של תבליני טעם וריח ומוסיפים – 6 כפות שמן וכוס מים מערבבים היטב ליצירת מרינדה. טובלים את חלקי העוף היטב במרינדה (מומלץ להשרות ל 10 דק לספיגת טעמים) ומניחים על תבנית שרופדה בנייר אפיה. מעבירים את תפוחי האדמה החתוכים לקערה עם המרינדה שנותרה ומערבבים היטב, מסדרים את תפוחי האדמה בין חלקי העוף על גבי התבנית. את יתרת המרינדה שופכים על גבי חלקי העוף. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לשעה ורבע לערך.
תבליני המתכון
ארוחה במרינדה – עוף ותפוחי אדמה
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות