אופן הכנה:
להכנה-
טורפים את כל החומרים יחד, משהים במקרר רבע שעה, בינתיים משמנים נייר אפיה, מחממים תנור לחום בינוני נמוך, יוצקים מהתערובת בקוטר הרצוי, על גבי הנייר המשומן אופים להזהבה ולהתמצקות. אם אתם רוצים פנקייק בגודל אחיד, צקו מהעיסה לתוך רינגים משומנים היטב שיהיו מונחים על נייר האפיה המשומן.
להגשה-
מסדרים מגדל מהאפויים, מסיימים בזילוף שמן זית, מעט תערובת עשבי תיבול איטלקי ים תיכוני תבליני טעם וריח, מלח ופלפל שחור. למבוגרים שבקהל ניתן לקשט בנקודת סרירצ'ה אדומה בראש כל כדור גבינה. (מתכון וצילום: נורית פלד)