בקערה שמים את השמרים עם המים הפושרים ומערבבים.
מניחים לבלילה לעמוד 5-10 דקות.
בקערת לישה בעזרת וו גיטרה שמים חצי מכמות הקמח ומוסיפים את בלילת השמרים, לשים כדקה.
מוסיפים את שאר הקמח בהדרגה לשים כדקה
מוסיפים ביצה, שמן ומלח לשים בערך כ-3 דקות
מרימים מעט את הבצק שהתקבל מתחתית הקערה ומוודאים כי אין בתחתית קמח.
לשים עוד 3 דקות.
כאשר הבצק אחיד ורך מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה של שעה.
הבצק מוכן. משטיחים את הבצק וקורצים עיגולים קטנים (אפשר בעזרת כוס) מוסיפים רוטב עגבניות, זיתים, גבינה צהובה ותערובת תיבול איטלקי ים תיכוני.
אופים בערך 15 דקות בתנור מחומם על 180°.
(מתכון וצילום: אביבה סגל)