מרק אפונה

סוג מתכון: מרקים
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: שעה וחצי
4-6 מנות
רמת קושי: בינוני
מצרכים:
½ קילו אפונה יבשה (לשטוף במסננת)

בצל חתוך לקוביות קטנות

2 גזרים חתוכים לקוביות

2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות (לא חובה)

3-4 שיני שום קצוצות דק

פלפל שחור טחון

2 כפות אבקת מרק בטעם עוף

1-2 כפות חוויאג' למרק

מלח

10 כוסות מים (או יותר אם מעדיפים דליל יותר)
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
בסיר גדול לטגן את הבצל עד שנהיה שקוף, להוסיף את השום, הגזרים, תפוחי האדמה והאפונה. לתבל ולערבב היטב, להוסיף 10 כוסות מים. לבשל על אש קטנה כשעה ורבע עד שהכל רך מאוד. מומלץ - בשלב הזה, לאחר שהמרק מעט מתקרר למעוך למחית אך לא חלקה לגמרי.
להגיש חם עם מעט קרוטונים מעל.
תבליני המתכון
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות