0
חפשו מוצרים
בית
אודות
חנות התבלינים שלנו
מיכלים גדולים
מיכלים קטנים
מטחנות
מחיות
שקיות
מרינדות
מוצרי אפייה
מוצרים נוספים
שוק מקצועי
מדריכים וטיפים
ספר המתכונים
השותפים שלנו
צרו קשר
0
בית
אודות
חנות התבלינים שלנו
מיכלים גדולים
מיכלים קטנים
מטחנות
מחיות
שקיות
מרינדות
מוצרי אפייה
מוצרים נוספים
שוק מקצועי
מדריכים וטיפים
ספר המתכונים
השותפים שלנו
צרו קשר
מרק אפונה
תבליני טעם וריח
>
מתכונים
>
מרקים
>
מרק אפונה
מרק אפונה
סוג מתכון:
מרקים
זמן הכנה:
15 דק'
זמן כולל:
שעה וחצי
4-6 מנות
רמת קושי:
בינוני
מצרכים:
½ קילו אפונה יבשה (לשטוף במסננת)
בצל חתוך לקוביות קטנות
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות (לא חובה)
3-4 שיני שום קצוצות דק
פלפל שחור טחון
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
1-2 כפות חוויאג' למרק
מלח
10 כוסות מים (או יותר אם מעדיפים דליל יותר)
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
בסיר גדול לטגן את הבצל עד שנהיה שקוף, להוסיף את השום, הגזרים, תפוחי האדמה והאפונה. לתבל ולערבב היטב, להוסיף 10 כוסות מים. לבשל על אש קטנה כשעה ורבע עד שהכל רך מאוד. מומלץ - בשלב הזה, לאחר שהמרק מעט מתקרר למעוך למחית אך לא חלקה לגמרי.
להגיש חם עם מעט קרוטונים מעל.
תבליני המתכון
שקית
חוואיג' למרק תערובת תבלינים
₪
6.50
מחיר ל100 גרם ₪8.13
כמות
הוספה לסל
מיכל קטן
פלפל שחור טחון
₪
8.90
מחיר ל100 גרם ₪22.25
כמות
הוספה לסל
מרק אפונה
חזרה לספר המתכונים
>
מק"ט:
כמות:
סה"כ:
סה"כ הסל:
תשלום בקופה
המשך קניות
דלג לתוכן
כפתור לפתיחת תפריט נגישות
תפריט נגישות
מונוכרום
ניגודיות גבוהה
הדגשת קישורים
אבג
| פונט קטן
אבג
| פונט בינוני
אבג
| פונט גדול
פונט רגיל
תצוגה רגילה
הצהרת נגישות