אופן הכנה:
לחמם בסיר מעט שמן זית, להכניס את כל הירקות הקצוצים (למעט פטורוזליה) ולערבב.
להוסיף קופסאת עגבניות מרוסקות, מיץ מלימון אחד וחצי שקית גרגרי חומוס קפואים (כ 400 גרם).
להוסיף בנדיבות ולפי הטעם תיבול של טעם וריח:
חוויאג' למרק, כורכום, כ-2 כפות אבקת מרק בטעם עוף, כף תערובת עשבי תיבול איטלקי ופלפל שחור.
להוסיף מים עד כיסוי הירקות, חצי חבילת פטרוזליה קצוצה ולבשל כשעה.
לקרר מעט ולטחון, חלקית, עם מוט בלנדר, שישארו חתיכות קטנות.