מרק ירקות עם גרגרי חומוס

סוג מתכון: מרקים
זמן הכנה: 20 דק'
זמן כולל: 80 דק'
10 מנות
רמת קושי: בינוני
מצרכים:
שמן זיתבצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתושות
4 גזרים קצוצים
קישואים קצוצים
4 ענפי סלרי + העלים קצוצים
דלעת קצוצה
חצי חבילת פטרוליה קצוצה
מיץ מלימון סחוט
קופסאת עגבניות מרוסקות
חצי חבילה של גרגירי חומוס קפואים (400 גרם)
תבלינים של טעם וריח:
חוויאג' למרק
כורכום
אבקת מרק בטעם עוף
פלפל שחור
תערובת עישבי תיבול
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
לחמם בסיר מעט שמן זית, להכניס את כל הירקות הקצוצים (למעט פטורוזליה) ולערבב. להוסיף קופסאת עגבניות מרוסקות, מיץ מלימון אחד וחצי שקית גרגרי חומוס קפואים (כ 400 גרם). להוסיף בנדיבות ולפי הטעם תיבול של טעם וריח: חוויאג' למרק, כורכום, כ-2 כפות אבקת מרק בטעם עוף, כף תערובת עשבי תיבול איטלקי ופלפל שחור. להוסיף מים עד כיסוי הירקות, חצי חבילת פטרוזליה קצוצה ולבשל כשעה. לקרר מעט ולטחון, חלקית, עם מוט בלנדר, שישארו חתיכות קטנות.
תוספת משדרגת - להגיש את המרק עם בגט / לחם שום ליד (ראה מתכון בקטגוריית מאפים).
תבליני המתכון
מרק ירקות עם גרגרי חומוס
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות