אופן הכנה:
מחממים בסיר מעט שמן זית, מכניסים את כל הירקות הקצוצים (למעט פטורוזליה) ומערבבים.
מוסיפים קופסת עגבניות מרוסקות, מיץ מלימון אחד וחצי שקית גרגרי חומוס קפואים (כ 400 גרם).
מוסיפים תיבול בנדיבות ולפי הטעם:
חוויאג' למרק, כורכום, אבקת מרק בטעם עוף, תערובת עשבי תיבול איטלקי ים תיכוני ופלפל שחור טחון.
מוסיפים מים עד כיסוי הירקות, חצי חבילת פטרוזליה קצוצה ומבשלים כשעה.
מקררים מעט וטוחנים חלקית, עם מוט בלנדר, שישארו חתיכות קטנות.