עוף ממולא אורז – טבית - תבליני טעם וריח

עוף ממולא אורז – טבית

סוג מתכון: עוף
זמן הכנה: חצי שעה
זמן כולל: שעתיים וחצי
רמת קושי: בינוני
מצרכים:

1 עוף בינוני/גדול, מנוקה ושטוף, ללא עור
3 כוסות אורז שטוף ומסונן
3 עגבניות חתוכות לקוביות
2 בצלים גדולים
1 כף מלח
תערובת T BUL לעוף תבליני טעם וריח
חוויאג' למרק תבליני טעם וריח
פלפל שחור גרוס לפי טעם תבליני טעם וריח
חצי כוס שמן צמחי (לא שמן זית)

לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
מחממים שמן בסיר, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב. מטגנים את העוף מכל הצדדים, מוציאים לקערה. מוסיפים לסיר בצל, מטגנים כחמש דקות, מוסיפים עגבניות, מערבבים ומטגנים ביחד כחמש דקות. מוסיפים את האורז ומערבבים, מוסיפים לאורז 2 כוסות מים, מבשלים 2 דקות, מכבים את האש, מכסים את הסיר. מחממים תנור ל-180 מעלות. בתבנית מתאימה עוטפים בנייר כסף, מעל מניחים נייר אפיה. מניחים את העוף וממלאים באורז, שופכים את כל האורז מסביב לעוף. מוסיפים עוד 2 כוסות מים מסביב, מערבבים, מכסים בנייר אפיה ומעל נייר כסף. מכניסים לתנור לשעתיים עד שהעוף מוכן. (מתכון של בתיה דורון)
תבליני המתכון
עוף ממולא אורז – טבית
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות