אופן הכנה:
הכנת הירקות-
מכניסים את הברוקולי, השעועית הירוקה והכרובית למים רתוחים למשך 3 דק'.
מטגנים במחבת את השום הכתוש עם השמן זית והחמאה, מוסיפים את היין הלבן
ומבשלים כ-2 דק' נוספות.
מוסיפים את כל הירקות ומעט ציר דגים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הכנת הדג-
מחממים מחבת עם מעט שמן זית וחמאה, כאשר החמאה נמסה, מניחים את הפילה דניס במחבת על הצד של העור, מטגנים כ-5 דק' ומתבלים בכמות יפה של קרנבל טעמים- תערובת תיבול לדג. הופכים את 2 חתיכות הדג, מוסיפים מעט ציר דגים ומטגנים 2 דק' נוספות.
אופן ההגשה-
מעבירים את הירקות הצרובים לצלחת הגשה ומניחים את חתיכות הדג מעל.