אופן הכנה:
הירקות
הכנס את הברוקולי, השעועית הירוקה והכרובית למים רתוחים למשך 3 דק'.
טגן במחבת את השום הכתוש עם השמן זית והחמאה, הוסף את היין הלבן
ובשל כ – 2 דקות נוספות.
מוסיפים את כל הירקות ומעט ציר דגים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הדג
חמם מחבת עם מעט שמן זית וחמאה, כאשר נמסה החמאה הנח את הפילה דניס במחבת על הצד של העור, טגן כ-5 דקות ותבל בכמות יפה של קרנבל דג. הפוך את 2 חתיכות הדג, הוסף מעט ציר דגים וטגן 2 דקות נוספות.
הגשה
העבר את הירקות הצרובים לצלחת הגשה והנח את חתיכות הדג מעל.