פילה דניס עם ירקות מוקפצים

סוג מתכון: דגים
זמן הכנה: 10 דקות
זמן כולל: 25 דקות
2 מנות
רמת קושי: בינוני
מצרכים:
2 יח' פילה דניס (דג אחד) מעט עגבניות מיובשות
2 ראשי ברוקולי
2 חתיכות כרובית
מעט שעועית ירוקה
3-4 עגבניות שרי
כפית שום כתוש
100 מ"ל יין לבן יבש
1/2 כוס ציר דגים
25 גר' חמאה
מעט שמן זית
מעט מלח
מעט פלפל שחור טחון של טעם וריח
תערובת קרנבל דג של תבליני טעם וריח
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
הירקות הכנס את הברוקולי, השעועית הירוקה והכרובית למים רתוחים למשך 3 דק'. טגן במחבת את השום הכתוש עם השמן זית והחמאה, הוסף את היין הלבן ובשל כ – 2 דקות נוספות. מוסיפים את כל הירקות ומעט ציר דגים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הדג חמם מחבת עם מעט שמן זית וחמאה, כאשר נמסה החמאה הנח את הפילה דניס במחבת על הצד של העור, טגן כ-5 דקות ותבל בכמות יפה של קרנבל דג.  הפוך את 2 חתיכות הדג, הוסף מעט ציר דגים וטגן 2 דקות נוספות. הגשה העבר את הירקות הצרובים לצלחת הגשה והנח את חתיכות הדג מעל.

רוצים לזכות במארז תבלינים נהדר שלנו שכולל גם את תערובת התיבול לדגים מסדרת "קרנבל טעמים" כמו בסרטון שלפניכם? כל מה שאתם...

פורסם על ידי ‏תבליני טעם וריח | תבלינים | עשבי תיבול‏ ב- יום שני, 7 במאי 2018
תבליני המתכון
פילה דניס עם ירקות מוקפצים
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות