פסטה ברוטב שמנת ופטריות

סוג מתכון: תוספות
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: כחצי שעה
4 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
1 חבילה פסטה
2 שמנת לבישול (10%-15%)
1 כוס חלב
30 גרם חמאה
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות גס
2-3 כפיות כורכום
מוסקט טחון
שום גבישי
פלפל שחור טחון
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
ממיסים כ 30 גר' חמאה בסיר ומוסיפים פנימה את פטריות השמפיניון. מערבבים ומקפידים שהפטריות לא נהיות רכות. שופכים פנימה את השמנת המתוקה ומוסיפים חלב לפי הצורך.
מתבלים ב 2-3 כפות אבקת מרק בטעם פטריות
2-3 כפיות כורכום, שום גבישי, מוסקט טחון, פלפל טחון.
תוך ערבוב הרוטב להביא לרתיחה קלה, להוסיף פנימה את הפסטה ולערבב כל הזמן על מנת שלא יישרף,  להוריד מהאש ובתאבון.
תבליני המתכון
פסטה ברוטב שמנת ופטריות
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות