פרוסות בגט עם תערובת לחם שום

סוג מתכון: גבינות ומאפים
זמן הכנה: 5 דק'
זמן כולל: 15 דק'
4 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
בגט פרוס לפרוסות4

כפות שמן זית

כף תערובת תיבול ללחם שום
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
ערבב בקערה את שמן הזית עם התערובת תיבול ללחם שום. מרח מעט על כל פרוסת בגט והנח בתבנית. הכנס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 8-10 דק'.
תוספת קלילה לצד סלט ירקות / חביתה תוספת משדרגת - לאחר מריחת התערובת מומלץ להניח למעלה פרוסת גבינה צהובה או גבינת מוצרלה.
תבליני המתכון
פרוסות בגט עם תערובת לחם שום
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות