פריטטה
סוג מתכון: גבינות ומאפים
זמן הכנה: 40 דקות
זמן כולל: 40 דקות
4 מנות
רמת קושי: בינוני
מצרכים:
1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות
קישוא קטן חתוך לקוביות
בצל קטן חתוך לקוביות
2-3 פטריות חתוכות
3 ביצים טרופות
1/2 מיכל שמנת מתוקה 10% או 1/2 כוס חלב + 2 כפות גבינה לבנה
3 כפות קמח תופח
3 כפיות תערובת עשבי תיבול איטלקי ים תיכוני של תבליני טעם וריח
אופן הכנה:
מערבים בקערה את כל המצרכים
משמנים מחבת גדולה עם שוליים גבוהים ושופכים פנימה את התערובת,
מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית.
כאשר מתחיל להשחים בצדדים הופכים את הפריטטה לכמה דקות נוספות.
ניתן להחליף את תערובת עשבי התיבול בכל תערובת אחרת שאתם אוהבים של תבליני טעם וריח.