קולורבי בבשמל ועשבי תיבול

סוג מתכון: טבעוני
זמן הכנה: 30 דק'
זמן כולל: 60 דק'
4
רמת קושי: קל
מצרכים:
3 קולוקבי

3 כוסות חלב סויה ללא סוכר

4 כפות שמן זית

4 כפות קורנפלור

2 כפיות תבלין שום גבישי

1 כפית אגוז מוסקט

1כפית תערובת תבלין איטלקי ים תיכוני (תערובת עשבי תיבול)

מעט מלח

 
אופן הכנה:
קולפים את הקולורבי ופורסים לפרוסות דקות של בערך 5 מ"מ מסדרים בתבנית עגולה או מרובעת אחד על השני מחממים תנור לחום בינוני 170 מעלות הכנת הבשמל מחממים שמן בסיר עמוק ומוסיפים את הקורנפלור מערבבים טוב ומהר עד שהשמן נספג בקורנפלור והופך למעין קרם. יוצקים חצי כוס של חלב סויה ללא סוכר ומערבבים עד שמקבלים רביכה אחידה מוסיפים את שאר משקה הסויה ומוסיפים תבלינים אגוז המוסקט, שום גבישי, תבלין איטלקי ים תיכוני (עשבי תיבול) והמלח ומביאים לרתיחה על אש נמוכה תוך כדי ערבוב בלתי פוסק. מבשלים תוך כדי ערבוב, על אש נמוכה כ 20 דקות או שהרביכה מסמיכה. להיזהר שלא ייווצרו גושים יוצקים את הבשמל על הקולורבי שבתבנית. אופים בחום של 180 מעלות כ- 25 דקות מכוסה ו 10 דקות עד השחמה.   הגראטן יתייצב לאחר הצינון.  
אפשר בהחלט להכין כמה שעות מראש ולחמם בסמוך להגשה
קולורבי בבשמל ועשבי תיבול
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות