קציצות מבושלות

סוג מתכון: בשר
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: שעה וחצי
8-10 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
לקציצות -
1 ק"ג בשר טחון (עוף/הודו/בקר לפי הטעם)
1 ביצה
3 כפות שטוחות תערובת ראס אל חנות של טעם וריח
2 כפות פירורי לחם
בצל מגורד
ניתן להוסיף לפי הטעם – גזר / תפוח"א / קישוא שגורדו דק על פומפייה

לרוטב –

2 בצלים קטנים קצוצים דק
2-3 שיני שום פרוסות דק
קופסא גדולה של עגבניות מרוסקות (800גר)
תבלינים:  שום גבישי,  פפריקה מתוקה / חריפה, פלפל שחור, מלח, אורגנו מיובש, בזיליקום מיובש
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
ערבב בקערה את כל המצרכים של הקציצות לתערובת אחידה.  כסה והכנס למקרר לחצי שעה לספיגת הטעמים.  בזמן שהתערובת נחה במקרר וסופגת את הטעמים.... טגן בסיר 2 בצלים קטנים קצוצים עד להשחמה.  לקראת סוף הטיגון הוסף 2 שיני שום פרוסות דקות וטגן 2 דקות נוספות,  שפוך פנימה קופסא גדולה של עגבניות מרוסקות והוסף מים (כחצי ליטר). תבל את הרוטב בשום גבישי, פפריקה מתוקה (או חריפה במידה ואוהבים), פלפל שחור, מלח, אורגנו מיובש, בזיליקום מיובש. כסה את הסיר ובשל על אש קטנה עד לרתיחה. הוצא את התערובת מהמקרר וערבב פעם נוספת, צור כדורים לפי הגודל הרצוי והכנס לרוטב. הוסף מים במידת הצורך עד לכיסוי הקציצות. כסה את הסיר חלקית ולבשל על אש קטנה כ 45 דקות.
תבליני המתכון
קציצות מבושלות
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות