שיפודי פרגיות על הגריל

סוג מתכון: עוף
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: 45 דק'
4 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
1 ק"ג פרגיות חתוך לקוביות או משופד כ- 3 כפות שמן זית
2-3 כפות של תערובת תיבול לפרגיות של תבליני טעם וריח
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
במידה וקוביות הפרגיות טרם שופדו: לערבב בקערה שמן זית עם תערובת התיבול לפרגיות. שפוך פנימה את קוביות הפרגיות, ערבב עד לספיגת הצבע והטעם בכל הקוביות, שפד והנח לצלייה על הגריל. במידה וקוביות הפרגיות כבר משופדות – מרח את התערובת של שמן זית ותערובת התיבול לשיפודים בעזרת מברשת מכל צדדי השיפוד והנח לצלייה על הגריל.
תבליני טעם וריח - יום העצמאות

מה קורה כשתערובת לפרגיות ותערובת לצ'יפס של תבליני טעם וריח נפגשות? חגיגה של טעמים!יום העצמאות הולך להיות פשוט טעים, כמה פשוט? ככה פשוט >>

פורסם על ידי ‏תבליני טעם וריח | תבלינים | עשבי תיבול‏ ב- יום שישי, 6 במאי 2016
תבליני המתכון
שיפודי פרגיות על הגריל
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות