500 גרם חזה עוף פרוס
ביצה
כוס פירורי לחם
כף קמח לבן
כפית תערובת תיבול גריל עוף של תבליני טעם וריח
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס של תבליני טעם וריח (לא חובה)
שמן לטיגון
משקשקים ביצה בקערה.
מערבבים בקערית שטוחה פירורי לחם, קמח, מלח תערובת תיבול גריל עוף של תבליני טעם וריח ®.
מחממים מחבת עם שמן קנולה.
טובלים את השניצל בביצה ומיד בתערובת פירורי הלחם ומעברים למחבת עם השמן החם.
מטגנים דקה או שתיים מכל צד עד שישחים, מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג. (מתכון של ששת)
מומלץ להגיש חם לצד סלט ירקות ופירה.
ניתן להקפיא, להפשיר ולהכניס לתנור טורבו 200 מעלות למספר דקות.