שניצלים במרינדה

סוג מתכון: עוף
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: 30 דק'
4-6 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
1 ק"ג שניצל פרוס דק

1 שקית מרינדה מסדרת: "פשוט לבשל"

3 כפות שמן זית

½ כוס מים

פירורי לחם

שמן לטיגון
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
להכין בקערה את המרינדה – שקית המרינדה בטעם הנבחר (יש 3 טעמים), 3 כפות שמן זית, ½ כוס מים ולערבב היטב.  להכניס פנימה את השניצלים הפרוסים דק, לערבב ולהניח לספיגת הטעמים כ-10 דקות.
לחמם מחבת עם שמן.
לצפות כל שניצל בפירורי לחם ולטגן.  בסיום הטיגון להניח על גבי צלחת עם נייר סופג.
מומלץ להגיש חם לצד סלט ירקות ופירה.
תבליני המתכון
שניצלים במרינדה
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות