אופן הכנה:
מחממים מחבת עם 2-3 כפות שמן זית, כאשר מתחמם מוסיפים פנימה את הבצל הקצוץ ומערבבים מידי פעם. כאשר הבצל מזהיב מוסיפים פנימה – שום קצוץ ופלפלים. מטגנים כ 10 דקות עד להתרככות הפלפלים ומערבבים מידי פעם. מוסיפים פנימה את העגבניות החתוכות, מטבלים בתערובת תיבול טוסקנה. קוצצים בצל ומטגנים במחבת עמוקה, כשמתחיל להזהיב מוסיפים 2 שיני שום קצוצות ופלפל צהוב קצוץ גס (אפשר להוסיף פלפל בצבעים נוספים וירקות נוספים כגון פטריות / חתיכות חצילים). מבשלים כ-8 דקות עד שהירקות מתרככים ואז מוסיפים 6-7 עגבניות בינוניות, בשלות חתוכות. מבשלים על אש קטנה כ 5 דקות עד להתרככות העגבניות.
מוסיפים פנימה 5 ביצים, מכסים ומבשלים כ 10 דקות על אש בינונית עד שמוכן.