שקשוקה על בסיס עגבניות

סוג מתכון: תוספות
זמן הכנה: 10 דק'
זמן כולל: 40 דק'
4-5 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
בצל קצוץ דק 2 שיני שום קצוצות
פלפל צהוב קצוץ
פלפל אדום קצוץ
6-7 עגבניות בינונית חתוכות לקוביות
2 כפות תערובת תיבול לשקשוקה של תבליני טעם וריח
אופן הכנה:
חמם מחברת עם 2-3 כפות שמן זית, כאשר מתחמם הוסף פנימה את הבצל הקצוץ וערבב מידי פעם. כאשר הבצל מזהיב הוסף פנימה – שום קצוץ ופלפלים.   טגן כ 10 דקות עד להתרככות הפלפלים וערבב מידי פעם. הוסף פנימה את העגבניות החתוכות, טבל ב 2 כפות של תערובת תיבול לשקשוקה  קצוץ בצל וטגן במחבת עמוקה, כשמתחיל להזהיב הוסף 2 שיני שום קצוצות ופלפל צהוב קצוץ גס (אפשר להוסיף פלפל בצבעים נוספים וירקות נוספים כגון פטריות / חתיכות חצילים).  בשל כ-8 דקות עד שהירקות מתרככים ואז הוסף 6-7 עגבניות בינוניות, בשלות חתוכות. הוסף 2 כפות תערובת תיבול לשקשוקה וערבב היטב.  בשל על אש קטנה כ 5 דקות עד להתרככות העגבניות. הוסף פנימה 5 ביצים, כסה ובשל כ 10 דקות על אש בינונית עד שמוכן.
בהגשה ניתן לפזר קוביות גבינה מלוחה מעל השקשוקה החמה.
שקשוקה על בסיס עגבניות
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות