אופן הכנה:
חמם מחברת עם 2-3 כפות שמן זית, כאשר מתחמם הוסף פנימה את הבצל הקצוץ וערבב מידי פעם. כאשר הבצל מזהיב הוסף פנימה – שום קצוץ ופלפלים. טגן כ 10 דקות עד להתרככות הפלפלים וערבב מידי פעם. הוסף פנימה את העגבניות החתוכות, טבל ב 2 כפות של תערובת תיבול לשקשוקה קצוץ בצל וטגן במחבת עמוקה, כשמתחיל להזהיב הוסף 2 שיני שום קצוצות ופלפל צהוב קצוץ גס (אפשר להוסיף פלפל בצבעים נוספים וירקות נוספים כגון פטריות / חתיכות חצילים). בשל כ-8 דקות עד שהירקות מתרככים ואז הוסף 6-7 עגבניות בינוניות, בשלות חתוכות. הוסף 2 כפות תערובת תיבול לשקשוקה וערבב היטב. בשל על אש קטנה כ 5 דקות עד להתרככות העגבניות.
הוסף פנימה 5 ביצים, כסה ובשל כ 10 דקות על אש בינונית עד שמוכן.