0
חפשו מוצרים
בית
אודות
חנות התבלינים שלנו
מיכלים גדולים
מיכלים קטנים
שקיות
מוצרים נוספים
שוק מקצועי
מדריכים וטיפים
ספר המתכונים
השותפים שלנו
צרו קשר
0
בית
אודות
חנות התבלינים שלנו
מיכלים גדולים
מיכלים קטנים
שקיות
מוצרים נוספים
שוק מקצועי
מדריכים וטיפים
ספר המתכונים
השותפים שלנו
צרו קשר
תפוחי אדמה ובטטות בתנור
תבליני טעם וריח
>
מתכונים
>
תוספות
>
תפוחי אדמה ובטטות בתנור
תפוחי אדמה ובטטות בתנור
סוג מתכון:
תוספות
זמן הכנה:
10 דק'
זמן כולל:
60 דק'
6-8 מנות
רמת קושי:
קל
מצרכים:
4-5 תפוחי אדמה ובטטות קלופים חתוכים בגודל בינוני
2-3 כפות שמן זית
תערובת תיבול לתפוחי אדמה של תבליני טעם וריח
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
מסדרים תפוחי אדמה ובטטות בתבנית שצופתה בנייר אפייה. בוזקים מעל תפוחי האדמה והבטטות שמן זית ומפזרים מעל את תערובת התיבול לתפוחי האדמה. מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים כ 45 דקות עד שתפוחי האדמה והבטטות מתרככים ומקבלים גוון חום.
תבליני המתכון
מיכל גדול
תפוח אדמה תערובת תיבול
₪
11.00
מחיר ל100 גרם ₪11
כמות
הוספה לסל
תפוחי אדמה ובטטות בתנור
חזרה לספר המתכונים
>
מק"ט:
כמות:
סה"כ:
סה"כ הסל:
תשלום בקופה
המשך קניות
דלג לתוכן
כפתור לפתיחת תפריט נגישות
תפריט נגישות
מונוכרום
ניגודיות גבוהה
הדגשת קישורים
אבג
| פונט קטן
אבג
| פונט בינוני
אבג
| פונט גדול
פונט רגיל
תצוגה רגילה
הצהרת נגישות