תפוחי אדמה ובטטות בתנור

סוג מתכון: תוספות
זמן הכנה: 10 דק'
זמן כולל: 60 דק'
6-8 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
8-10 תפוחי אדמה בינוניים 2 בטטות בינוניות
2-3 כפות שמן זית
תערובת תיבול לתפוחי אדמה של תבליני טעם וריח
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
קלוף את תפוחי האדמה ובטטות,  חתוך לגודל בינוני וסדר בתבנית (שצופתה בנייר אפיה).   בזוק מעל תפוחי האדמה והבטטות שמן זית (כ 2-3 כפות) ופזר מעל את תערובת התיבול לתפוחי האדמה. חמם תנור ל 180 מעלות ואפה שעה וחצי עד שתפוחי האדמה והבטטות מתרככים, ומקבלים גוון חום
תבליני המתכון
תפוחי אדמה ובטטות בתנור
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות