פילה דניס עם ירקות מוקפצים - תבליני טעם וריח

פילה דניס עם ירקות מוקפצים

סוג מתכון: דגים
זמן הכנה: 10 דקות
זמן כולל: 25 דקות
2 מנות
רמת קושי: בינוני
מצרכים:
2 יח' פילה דניס (דג אחד) מעט עגבניות מיובשות
2 ראשי ברוקולי
2 חתיכות כרובית
מעט שעועית ירוקה
3-4 עגבניות שרי
כפית שום כתוש
100 מ"ל יין לבן יבש
1/2 כוס ציר דגים
25 גר' חמאה
מעט שמן זית
מעט מלח
מעט פלפל שחור טחון של טעם וריח
תערובת קרנבל דג של תבליני טעם וריח
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
הכנת הירקות- מכניסים את הברוקולי, השעועית הירוקה והכרובית למים רתוחים למשך 3 דק'. מטגנים במחבת את השום הכתוש עם השמן זית והחמאה, מוסיפים את היין הלבן ומבשלים כ-2 דק' נוספות. מוסיפים את כל הירקות ומעט ציר דגים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הכנת הדג- מחממים מחבת עם מעט שמן זית וחמאה, כאשר החמאה נמסה, מניחים את הפילה דניס במחבת על הצד של העור, מטגנים כ-5 דק' ומתבלים בכמות יפה של קרנבל טעמים- תערובת תיבול לדג.  הופכים את 2 חתיכות הדג, מוסיפים מעט ציר דגים ומטגנים 2 דק' נוספות. אופן ההגשה- מעבירים את הירקות הצרובים לצלחת הגשה ומניחים את חתיכות הדג מעל.
תבליני המתכון
פילה דניס עם ירקות מוקפצים
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות