מילון התבלינים של טעם וריח

פלפל לבן

הפלפלהלבן מיוצר (כמו הפלפל השחור) מפירותיו של צמח מטפס ממשפחת הפלפליים.
הפלפל הלבן הינו בעצם הגרעין המצוי בתוך פרי הפלפל.
הפרי של צמח הפלפל (שצבעו שחור) מושרה במשך כשבוע במים, במהלך זמן זה מתרככת ציפת הפרי ומתפרקת. השפשוף שנעשה לאחר מכן מוריד את שרידי הפרי האחרונים והגרעין עובר תהליך ייבוש.

מרכיבים

100% פלפל לבן משובח שניטחן טרי.

שימושים

מצויין לתיבול מאכלים בהירים, בשר הודו, מרקים, דגים, ממולאים.

למה משמש

לפלפל הלבן גם כן יש חריפות כמו לפלפל השחור אך הוא פחות נפוץ ממנו. הפלפל הלבן משמש בעיקר לתבשילים אשר גוונם בהיר על מנת שהצבע הכהה של הפלפל השחור לא יבלוט.מצוין לתיבול מאכלים בהירים, בשר הודו, מרקים, דגים, ממולאים.

סגולות רפואיות

יש הסוברים כי לפלפל הלבן יתרונות בריאותיים:
הרכבו של הפלפל הלבן זהה לשחור ומכאן שגם היתרונות הבריאותיים שלו דומים והם:
עזרה על הקלה בעצירות והשפעה טובה על חיסון הגוף.

פלפל לבן
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות