אבקת צ'ילי חריף - תבליני טעם וריח
מילון התבלינים של טעם וריח

אבקת צ'ילי חריף

פלפל צ'ילי כולל בתוכו מספר מינים של פלפלת. הכינוי צ'ילי מתייחס לזנים החריפים. הפלפלת נשתלת בחודשים מרץ-אפריל ונקטפת לאחר כ 4 חודשים בסביבות ספטמבר-אוקטובר. את הפלפלת יש לייבש כשבועיים בשמש. כאשר הפלפלת יבשה לחלוטין היא נשברת כאשר נוגעים בה. רק לאחר ייבוש הפלפלת ניתן להוריד את העוקץ (החלק הירוק) בלי לפגוע בפלפלת.

מרכיבים

100% פלפל צ'ילי חריף

שימושים

לקבלת חריפות למאכלים חריפים, ירקות כבושים, פיצות.

אבקת צ'ילי חריף
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות