ארוחה שלמה בתבנית – עוף ותפוחי אדמה בקייג'ון - תבליני טעם וריח
ארוחה שלמה בתבנית – עוף ותפוחי אדמה בקייג'ון

ארוחה שלמה בתבנית – עוף ותפוחי אדמה בקייג'ון

סוג מתכון: עוף
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: 75 דק'
6 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
4-6 כרעיים
6-8 תפוחי אדמה
3-4 כפות תערובת תיבול קייג'ון של תבליני טעם וריח
4 כפות שמן זית
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
שמים בקערה 3-4 כפות תערובת תיבול קייג'ון ו 4 כפות שמן זית. מערבבים היטב. מוסיפים פנימה את חלקי העוף ומעסים אותם לספיגת הטעם. מניחים את חלקי העוף המטובלים בתבנית על גבי נייר אפיה. מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה ושופכים אותם לקערה עם שמן הזית והקייג'ון. מערבבים היטב ומפזרים את חתיכות תפוחי האדמה בתבנית בין חלקי העוף. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כשעה.
מומלץ להפוך את חלקי העוף במהלך הצלייה לקבלת גוון שחום.
תבליני המתכון
ארוחה שלמה בתבנית – עוף ותפוחי אדמה בקייג'ון
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות