בורקס גבינה - תבליני טעם וריח

בורקס גבינה

סוג מתכון: גבינות ומאפים
זמן הכנה: 20 דקות
זמן כולל: שעה
6 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
קופסא גבינה לבנה 5%
1 כפית תערובת עשבי תיבול איטלקי ים תיכוני של תבליני טעם וריח
1 כף אבקת מרק בצל
לקישוט-
ביצה
שומשום
קצח

 
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
חותכים בצק עלים ל 12-14 ריבועים. מערבבים גבינה לבנה, תערובת עשבי תיבול איטלקי ים תיכוני ומרק בצל. שמים מעט מהתערובת במרכז וסוגרים למשולש. מהדקים את שלוש הפאות. מורחים ביצה ומפזרים מעט שומשום וקצח. מכניסים לתור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים עד השחמה.
ניתן לשמור בהקפאה עד 5 ימים
תבליני המתכון
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות