אופן הכנה:
מערבבים בקערה את הגבינה הלבנה, תערובת עשבי התיבול, הקשקבל, הגבינה הצהובה ואבקת המרק.
פותחים ופורסים את בצק העלים.
מורחים את כל התערובת על גבי הבצק ומגלגלים לרולדה.
חותכים את הרולדה ל 3-4 חלקים, מניחים על מגש ומכניסים למקפיא ל 20-30 דק'.
כאשר הרולדה קפואה למחצה (כדי שנוכל לחתוך אך התערובת לא תנזל) מוציאים מהמקפיא.
חותכים לפרוסות של עד 1 ס"מ ומניחים על תבנית שרופדה בנייר אפייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עד שמזהיב.